PROGRAM

OBRT

Knjigovodstveni program OBRT izvrsna je poslovna investicija koja se isplati u prosjeku već za 3 mjeseca korištenja. Individualni korisnik, koji to želi, uz malo napora, uspješno će sam voditi svoje poslovne knjige. Pri tome će mu program biti nezamjenjiv pomoćnik koji će prenositi podatke iz jedne knjige u drugu, obrađivati podatke i izrađivati sve potrebne preglede, obrasce i izvještaje.

Knjigovodstveni servis će zahvaljujući visokom stupnju automatiziranosti uspjeti uz pomoć programa sa istim naporom voditi i do tri puta više klijenata nego ručnim radom ili do dva puta više nego uz upotrebu nekih drugih nepovezanih ili nedovoljno automatiziranih programa.

Program OBRT namijenjen je obrtnicima raznih profila, osobama slobodnih zanimanja, fizičkim osobama, obveznicima poreza na dohodak kao i knjigovodstvenim servisima koji vode poslovne knjige za privatne obrtnike.
Omogućuje istovremeno praćenje poslovanja jednog ili više obrtnika i više poslovnih godina, s tim da svaki obrtnik može imati jednu ili više poslovnih jedinica.
Zasniva se na uporabi relacijskih baza podataka i izrađen je suvremenim alatima IV generacije. Koristi prednosti grafičkog sučelja operacijskog sustava MS Windows.

Više podataka o programu i poslovanju obrtnika možete pronaći na našim stranicama www.obrt.hr, a sami program možete skinuti popunjavanjem download formulara na vrhu stranice.

 

OBRT sadrži:

   Upis matičnih podaci obrtnika, partnera, artikala, normativa i poreznih tarifa
    Ulaza primka/kalkulacija
    Gotovinska i bezgotovinska (R-2) prodaja – fakturiranje
   Prodaja proizvoda sa automatskim razduženjem materijala po normativu
    Mogućnost izdavanja zbirnih računa
    Pregled i evidencija dnevnih utržaka
   Kartice artikala
   Pregled prometa i zaliha
   Međuskladišnica
   Obračun poreza na potrošnju pića (PPMI PO)

 

   Podaci poduzetnika, partnera, artikala, normativa i poreznih tarifa

   Evidencija tražbina i obveza (TO)
   Knjiga primitaka i izdataka (KPI)
   Knjiga ulaznih računa (URA), izlaznih računa (IRA), prometa (KPR), prometa ugostitelja (KPU), dugotrajne imovine (DI) s obračunom amortizacije i popisa o nabavi i prodaji robe (KP)
   Obračun poreza (PDV i PDVK)
   Kartice kupaca i dobavljača
    Rekapitulacija poslovanja

 

    jednostavno izdavanje ponuda u obrtu
   ispis ponuda, prebacivanje u word i u pdf
   prebacivanje realizirane ponude u gotovinsku i bezgotovinsku ponudu
   4 vrste ispisa ponude
   rekapitulacija ponuda